De Digitaal Sterk!-centra in Haarlem zijn sinds 25 mei weer open!

Mevrouw de Koning was blij dat ze al zo goed haar boodschappen online kon bestellen toen alles dicht ging. Nu wil ze wel weer kijken hoe ze naar haar zus kan met het openbaar vervoer. Dat kan ze met de ov-planner oefenen bij een centrum van Digitaal Sterk!

Woon je in Haarlem en wil je (beter) leren omgaan met de computer, tablet of je telefoon, dan ben je van harte welkom in Trefpunt ’t Trionk, de Wijkcentra Binnensteeds en Alleman en de locatie Noord en Schalkwijk van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

 

De gratis spreekuren zijn weer gestart bij de volgende locaties van DOCK en Haarlem Effect. In het Centrum in Wijkcentrum Binnensteeds (telefoonnummer 023-5319030), in Zuid-West in Wijkcentrum ’t Trionk (telefoonnummer 023-5324261) en in Oost in Wijkcentrum Alleman (telefoonnummer 088-8555175). De locaties van de Bibliotheek in Noord en Schalkwijk leveren online hulp en gaan vanaf 3 juni ook weer open voor de live spreekuren van Digitaal Sterk! (023-5115300). De dagen en tijden vind je terug op de FB– en internetpagina van Digitaal Sterk!

Aanmelden vooraf is nodig. Je kunt terecht met vragen, maar je kunt ook een individueel traject of cursus volgen.

Digitaal Sterk! is een samenwerking van Haarlem Effect, DOCK Haarlem en Bibliotheek Zuid-Kennemerland